En Solskinns Investering

Behovet for bærekraftig energi er enormt. Det samme er markedet for Hybrid SolarGrid

En Solskinns Investering

Behovet for bærekraftig energi er enormt. Det samme er markedet for Småskala Solarhome System i Rwanda.

Invester i Solar Home System

kurvArbeid01
jentePC01
symaskin01
CVS ABC
CVS ABC
CVS ABC
CVS ABC
CVS ABC
CVS ABC

I Afrika

På et kontinent som har mer enn 300 dager gratis sollys på mange steder, har solenergi endelig begynt å nå forbruker energimarkedet, der både utenlandske og lokale investorer gjør en stor innsats i dette massive markedet.
grid

BAKGRUNN

Etter flere ti år og med milliarder av dollar, som har blitt pumpet inn i offentlige prosjekter over hele kontinentet, har regjeringer og bistands prosjekter ennå ikke klart å lyse opp kontinentet. Fortsatt er over en halv milliarder afrikanere uten tilgang til elektrisitet. Heldigvis, entreprenører som CVS startet i Rwanda 2013 er i gang med på å lyse opp områder som er uten elektrisitet.  

CVS AS

CVS AS betjener husholdninger og lokalt næringsliv i Rwanda, og vil fortsette å trenge inn i det Øst Afrikanske markedet med Småskala Solcelleanlegg, noe som gjør at lav inntekt husholdninger og lokal industri, kan gjøre et grønt skifte fra skitne parafin lamper og stearinlys med stor brannfare og forurensende konsekvenser, til ren bærekraftig energi basert på Småskala Solcelleanlegg.

brannHus
bilmedpanel

DISTRUBUSJON

Det finnes masse produkter og løsninger innen fornybar energi, samt internasjonale penger gjennom bl.a. FN s Energy for All initiativ. Problemet er at de som har produkter og løsninger, stort sett ikke har peiling på hvordan få dem frem til kundene i utviklingland. Det er hva CVS AS kan bidra med, siden 2013 har vi vært engasjerte i Rwanda. 

BLI EN PEOPLE, PLANET & PROFITT INVESTOR

Investering i vårt prosjekt gir 17% avkastning og fult tilbakebetalt etter 3 år. I tillegg gir din investering 100% avkastning på fattige menneskers verdighet og mulighet til et bedre liv; stans i miljøskadelig utslipp av parafin; og stopper avskogningen.

FØLG OSS

NEWSLETTER SIGN-UP

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae