Få God Avkastning På Sparepengene Dine

Inntil 25%

Det er en enkel ide

I utgangspunktet setter alle litt penger i prosjektet og kollektivt investerer vi i å bygge lokalt tilpasset energi i områder uten elektrisitet, basert på Småskala Solsystemer. Fortjenesten fra utplasseringen av denne solenergi blir fordelt tilbake til aksjonærene, og hele beløpet tilbakebetales etter 5 år.

Invester

Du kan hjelpe oss med å utvide vår virksomhet: Ved å investere i CVS equippedMe prosjekt og bli en del av et samfunn som skaper mer og mer fornybar energi. Vårt prosjekt er fokusert på solenergi til private husholdninger gjennom Fellesskapets Energi Investering til husholdninger i områdene rundt Kigali, Rwanda.

25% Avkastning

CVS har allerede gjennomført 50 Solar Home System utplasseringer, og det er helt opp til din beslutning om å investere i våre prosjekter. Ved å investere i CVS equippedMe prosjekt blir du medlem; Medlemmene får inntil 25% avkastning på sin investering, og alle penger går til å skape ny energi til flere husholdninger i vårt område.

Fellesskapets Energi Investeringer

Fellesskapets Energi Investering har blitt et attraktivt mål for etiske investeringer i grønn energi. CVS equippedMe-investorer bidrar til å bygge nye Solar Home System som – ved siden av å generere tonn av ren energi – hjelper husholdninger å redusere energibehovet sitt. Investeringer i CVS equippedMe prosjekt hjelper derfor ikke bare med å dyrke ny solenergi, det bidrar også til å bygge en kultur som støtter grønn energiteknologi.

soloppgang
ppp
ppp

Vi Investerer

Vi Distruberer

Vår Fortjeneste

People Planet & Profit

Investering i CVS equippedMe prosjekt gir inntil 25%  avkastning. I tillegg gir din investering 100% avkastning til husholdninger i OffGrid områder (uten elektrisitet og ustabil strøm i Kigali, Rwanda) der familier får tilgang til stabil strøm til en kostnad som tilsvarer forbruket av parafin og ladning av mobiltelefon, på en rask og effektiv måte.
Resultat: Stans i miljøskadelig utslipp av parafin og stopper avskogningen.