Bli med CVS equippedMe Investeringen din i CVS equippedMe Gjør at alt kan skje

Voksende Marked

Ingenting av dette vil være mulig uten deg.

Innvirkning

CVS equippedMe støttes ikke av venturekapitalister eller private equity, pensjonskasser eller fossile firmaer.

Sikker Energi

De eneste pengene vi får er fra deg.

Invester i SHS

CVS AS trenger finansiering for å imøtekomme veksten, øke veksttakten og effektivisere logistikk og innkjøp i forbindelse oppskalering og utvidelse av kundemassen. 

Modent Marked

Bakgrunnen for denne satsingen er at markedet er modent, at konkurransebildet er meget gunstig. CVS AS har allerede tester gående med potensielle kunder.

Høy avkastning

Etableringen i Kigali er estimert å koste ca kr 3 milioner som gir 2 900 nye kunder ved utgangen av 2019. Visjonen til CVS AS er å gjøre distribusjonen raskere. .

Folk som deg gjør at alt kan skje.

I løpet av året produserer våre solar Småskala solcellesystemer ut tusenvis av Kilowatt-timer med ren elektrisitet hver år

[supsystic-price-table id=10]

PAYGo

For å sikre at kundene betaler sine månedlige avdrag fjernstyres solcelleanleggene med SMS meldinger Ingen lokal betjening er nødvendig. All betaling skjer via SMS fra kundens mobiltelefon. Når betaling er mottatt, aktiveres enheten i en periode gitt av innbetalt beløp.

Marked

Selskapet har allerede drift i Oslo og Rwanda – og i september går selskapet inn i Rwandas hovedstad Kigali og områdene rundt byen, uten tilgang til elektrisitet. Bakgrunnen for denne satsingen er at markedet er modent, at konkurransebildet er meget gunstig.

Over 600 Millioner Husholdninger 

For å forstå SHS/PAYGo må du først forstå hva SHS/PAYGo er. Skal du ha tilgang til elektrisitet i områder uten infrastruktur av ledningsnetett må det instaleres et Solar Home System (SHS) hvor alt tekniske komponenter er innebygd, uttak for 12V og 220V samt et svært effektivt Solpanel . Disse enhetene kalles SHS. Betalingsløsning og kommunikasjon med enheten foregår gjennom PAYG løsninger via GSM netett (Pay As You Go).

Kontakt Oss

Dine meninger er viktige for oss. Enten det er et enkelt spørsmål om din investering i ett eller 10 Småskala Solcelleanlegg eller et verdifullt forslag, er vi her 24/7. Du kan ringe oss via telefon eller email oss direkte..

Info

+47 916 06 292
ola@cvsweb.net

Adresse

Neslia 48
1344 Haslum

dameirom